What's up with the layout?

This is the place for you to post any issues or suggestions for the forum.
User avatar
nismo
Posts: 6120
Joined: Tue Jan 16, 2001 1:00 pm
Location: Greenwood, IN
Contact:

What's up with the layout?

Postby nismo » Thu Apr 13, 2006 10:54 am

I visited this morning and the main forum screen only covers half of the browser window (stays on the left half of the screen).

Eric
User avatar
Francious70
Posts: 784
Joined: Tue May 17, 2005 3:20 pm
Location: TN, YEEEEEEEEEEEEHAW

Postby Francious70 » Thu Apr 13, 2006 10:59 am

It does that for you too?? I thought it was just my browser.

Now the main forum page also has "Member Images" at the top and bottom.
User avatar
livinitup
Posts: 4589
Joined: Fri Aug 25, 2000 12:00 pm
Location: NY
Contact:

Postby livinitup » Thu Apr 13, 2006 11:02 am

Uhhh...no problem on my end....
What browsers are you running....?
What you do speaks so loudly that I cannot hear what you say - Ralph Waldo Emerson
And ever has it been known that love knows not of its own depth until the hour of separation. -- Khalil Gibran
User avatar
Thoraudio
Posts: 3407
Joined: Thu Aug 01, 2002 12:00 pm
Location: Montgomery, Al
Contact:

Postby Thoraudio » Thu Apr 13, 2006 11:10 am

Firefox. the main forum page gives the weird layout. When you go to a smaller forum it's fine, then when you back out it's fine.
whyfore is I here?
User avatar
Francious70
Posts: 784
Joined: Tue May 17, 2005 3:20 pm
Location: TN, YEEEEEEEEEEEEHAW

Postby Francious70 » Thu Apr 13, 2006 11:51 am

Firefox
User avatar
Francious70
Posts: 784
Joined: Tue May 17, 2005 3:20 pm
Location: TN, YEEEEEEEEEEEEHAW

Postby Francious70 » Thu Apr 13, 2006 11:55 am

User avatar
nismo
Posts: 6120
Joined: Tue Jan 16, 2001 1:00 pm
Location: Greenwood, IN
Contact:

Postby nismo » Thu Apr 13, 2006 12:20 pm

Firefox here as well...and that pic looks just like my screen.

Eric
User avatar
Kyle Richardson
Posts: 2150
Joined: Wed Mar 12, 2003 1:00 pm
Location: Perry, UT
Contact:

Postby Kyle Richardson » Thu Apr 13, 2006 12:54 pm

IE6.0 - Same wierd layout on main forum page only.
User avatar
X-OvrDistortion
New Member
Posts: 10182
Joined: Wed Jul 24, 2002 11:00 am
Location: Blacker then the blackest black times infinity
Contact:

Postby X-OvrDistortion » Thu Apr 13, 2006 12:59 pm

I had the same problem then I changed my link to read

http://www.forums.carstereos.org instead of having the index at the end.
User avatar
livinitup
Posts: 4589
Joined: Fri Aug 25, 2000 12:00 pm
Location: NY
Contact:

Postby livinitup » Thu Apr 13, 2006 1:09 pm

Hmmm...I'm running IE6.0, and my main forum page is layed out the way it's supposed to be.
I'm going to take a look at Firefox's now.

Running Firefox v. 1.0.7 shows me a normal forum layout page.
What you do speaks so loudly that I cannot hear what you say - Ralph Waldo Emerson

And ever has it been known that love knows not of its own depth until the hour of separation. -- Khalil Gibran

Return to “Bug Report / Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest